7 Φεβρουαρίου 2013

Παραλήρημα Ερντογάν: «Δεν υπάρχει χώρα με το όνομα Κύπρος»...........


Λάβρος κατά της Ε.Ε. και της Κύπρου εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, στο πλαίσιο ομιλίας του σε πανεπιστήμιο της Βουδαπέστης. «Δεν υπάρχει χώρα με το όνομα Κύπρος», τόνισε ο Ερντογάν σημειώνοντας ότι η Ε.Ε. δεν θα έπρεπε να την έχει εντάξει στους κόλπους της.

Εκμεταλλευόμενος, δε, την δύσκολη οικονομική κατάσταση της Κύπρου σημείωσε ότι τώρα η Ε.Ε θα αναγκαστεί να... «πληρώσει ακριβά για να την σώσει». «Εμείς θα προσθέσουμε οικονομική δύναμη. H Ε.Ε προσπαθεί να κρατήσει ζωντανή την οικονομία των Ελληνοκυπρίων που χρεοκόπησαν και έτσι πληρώνει το τίμημα», υπογράμμισε ο Ερντογάν.

Στην συνέχεια, έκλεισε λέγοντας: «H νότια Κύπρος δεν είναι κράτος, είναι μια “ελληνική διοίκηση” και βόρεια της πράσινης γραμμής είναι το τουρκικό κράτος της Κύπρου». 

σχόλιο: Για άλλη μια φορά η Τουρκία δείχνει ότι δεν έχει καμία φιλική διάθεση προς την χώρα μας καθώς και την Κύπρο. Πατάει κάθε διεθνή σύμβαση και επιτίθεται χωρίς περιστροφές  την  ώρα που η  ελληνική κυβέρνηση χαρίζει καραβάκια, ξεπουλάει μαρίνες, λιμάνια και νησιά και η ελληνική αξιωματική αντιπολίτευση μιλάει για ''διεθνές αιγαίο'' και ''τουρκικές βραχονησίδες'' .  Αυτούς ψηφίσατε Συνέλληνες. Δεν ξέρω αν θα σώσουν την τσέπη σας, την πατρίδα μας πάντως την χάνουμε. Στο χέρι μας είναι να τα αλλάξουμε όλα. Επιτέλους ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!  


ΠΗΓΗ

H madwperraki δεν υιοθετεί τα άρθρα και το περιεχόμενο τους που προέρχονται από άλλα blog και αναδημοσιεύονται στον ιστότοπο της ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη.
Τα σχόλια περνάνε πρώτα από έλεγχο πριν από την δημοσίευση τους. 
Τα τεράστια σχόλια που είναι γραμμένα σε μορφή greeklish,δεν θα αναρτούνται,γιατί δεν διαβάζονται.
Στην επιλογή σχολίων του facebook,δεν υπάρχει έλεγχος και τα σχόλια σας..δημοσιεύονται αμέσως.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου